Allmän diskussion

Hit hänvisar vi alla tjafstrådar. Ni vet vilka vi menar.

 

16 thoughts on “Allmän diskussion

  • Ojoj så många bra texter! Kognitiv psykologi med svar på de mesta av frågorna inför vår tenta! Har du möjligtivs gått psykologprogrammet?

 1. Jag skriver helst att jag älskar dig. Det är förrresten nästan det enda jag kommer att skriva på denna blogg, men på tusen olika sätt. Jag börjar lite nätt och försiktigt. Så här:

  Älskling, jag är helt besatt av dig. Du lämnar aldrig mina tankar; jag drömmer om dig både i vaket och sovande tillstånd. Jag lever i ett kärleksrus och är lyckligare än jag någonsin varit tidigare i mitt liv. För att jag har dig och för att du älskar mig. Och för att jag får kyssa din underbara mun och bekräfta min kärlek till dig. Du är det vackraste som finns. Och det finaste och härligaste som jag någonsin mött. Du är så uppfylld av kärlek till alla och allt. Jag älskar dig, underbara Amorati.

  • Älskling, älskling. Jag prövar att svara dig. Allt jag tänker på är dig, du vet det. Ständigt. Jag ser någon och tänker: ”Hur hade han tänkt och tyckt om det den här personen säger?”. Jag kör bil och lyssnar på musik – och tänker på dig. Jag går till bilen och tänker på dig. ”Tänk om han plötsligt kom gående mot mig…”. Jag lägger mig på kvällen och tänker på dig, men först borstar jag tänderna – och tänker på dig. På den gången vi borstade tänderna tillsammans. Jag tvättar håret med det där schampot jag köpte som påminner om vårt första ställe. Och varje gång jag känner doften av det får jag en känsla av dig. Schampot håller på att ta slut, och jag vet inte var man köper just den sorten. Det bekymret oroar mig en oproportionerligt stor del av dagarna.

   Jag älskar dig.

 2. På Passagen råder nu en betydligt trevligare stämning. Det verkar som om några nya skribenter vågat sig in och skriver bra och trevligt. Ämnena är kanske lite bleka, men det tar sig tror jag. Bara några gamla rester kvar av tråkigheterna…

 3. Då vill jag bara passa på att önska er båda en trevlig midsommar. Själv så skall jag tillsammans med maken, fira med god mat och dryck samt några goda vänner.

  • Jag önskar dig också en härlig Midsommar! Måtte vädrets makter hålla tätt så att vi slipper bära sillen ut och in mellan skurarna. Det är alltid lika spännande – paraply eller parasoll.

   Och du… ta nu inte för många snapsar (såvida det inte är Skåne för dem kan ingen motstå).

 4. Vi fick in två Off-Topicinlägg i Amoratis tråd om Romeo och Julia och flyttar dem hit där de hör hemma. Det första är från Delete och det andra från Fiskarn.

  Här kommer Deletes inlägg:

  Delete den 15 september, 2011 kl. 20:18:

  Har ni hört att Per.L/Najt/Thomas Nord sysslar med massiv smutskastningskampanj mot Linda och påstår att en potatisodlare i Skåne har anmält henne till polisen? Alltså du då. Finns det inga gränser alls för hans sjuka lögner? Han drar ju ständigt in dig i hans sinnessjuka besatta stalkande.
  http://img192.imageshack.us/img192/2920/tnord.jpg

  Public Service den 15 september, 2011 kl. 20:31:

  Om det är jag som är potatisodlaren, det finns ju många sådana, så kan jag intyga att jag ALDRIG har polisanmält Linda. Det andra som stod i den där länken var också felaktigt – jag har aldrig varit ”het” på Linda, och hon har heller aldrig varit ”het” på mig. Hoppas du fått svar på påståendena i din kommentar!

  Och här är Fiskarns inlägg:

  Fiskarn den 15 september, 2011 kl. 23:07:

  Najt är inte frisk. Han har trollat och stalkat på nätet i snart 20 år…

  Public Service den 15 september, 2011 kl. 23:16:

  Vi vill inte blanda oss i tvisten mellan Linda och Per_L (najt), särskilt inte som den tydligen utreds av polisen. Var vänlig respektera detta. Ett annat skäl är att vi inte vill att vår blogg ska handla om andra personer än oss själva, Amorati och mig. Alla vet väl vid det här laget hur egotrippade vi är.

  Och slutligen – all stalking vill vi själva stå för – men vi stalkar bara DUMHETEN och dess representanter (samt lite patrask), inga andra.

 5. Det behövs en psykiatriker eller psykolog på VP nu. De har samlats ´en masse´ där nu, man tror snart att alla som finns där har psykiska problem. Fast några det kan ju va samma person i två nick.

  • Härligt att du postar ett inlägg här under ”Allmän diskussion”.

   Vardagsprat har förfallit till en så låg nivå att det känns helt meningslöst för mig att skriva där. Tyvärr. Där finns det bara några få goda skribenter kvar, och de är i regel så låsta i sin negativa uppfattning av mig och Amorati att de oftast förfaller till personangrepp, även om jag skrivit ett helt neutralt inlägg.

   Jag testar nu Humlesurr, där nivån är högre, angenämare och mer stimulerande.

   • Att hela diskussionstråden Vardagsprat har förfallit på Passagen,det märks tydligen i att diskussionerna har fallit til en sån katastrofalt låg nivå.Det är bara synd att några skribenter har haft pajkastning mot er Amorati och Public Service,för ni har verkligen försökt att föra en mycket vettig diskussion inne på VP,men bara fått mothugg och skit mot er hela tiden.Jag blir mycket mörkrädd över att de har motarbetat er hela tiden inne på diskussionstråden VP inne på Passagen som jag vill kalla för rena katastrofsajten.Jag förstår att många seriösa debatörer har flytt från Passagen på grund av att diskussionerna på VP inne p Passagen har spårat ut,och att kvaliten på inläggen har blivit sämre där nu för tiden.

    • Jag håller med om att VP nu sjunker till förut okända bottennivåer. Jag drar mig undan och låter det ske eftersom jag är helt maktlös.

     Sedan ber jag dig ha förståelse för att jag inte är så flitig här på bloggen längre. Det kan därför ta lite tid innan jag svarar. Ett tips är att föra diskussionen på VP. Där får du mycket större respons på dina synpunkter än här. Ha det gött!

 6. Jag förstår att ni inte är lika flitiga här på bloggen,och jag har inte länge nåt konto på Pssagen eftersom jag sade upp kontot efter all cirkus förra sommaren,för jag ansåg att piss-passagen har sjunkit ner som en torpederad ubåt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s