Till Kricko

Så här skriver Kricko idag:

Uppdykandet

var inte samtidigt och det hela gick alldeles utmärkt, men förstås bara så länge som den koleriske och konstant förfördelade och ‘orättvist’ bedömde halvan var indisponibel.
Därefter blev den föga oväntade utstormningen förstås samstämmig, i vanlig ordning. Tråkigt, men ändå fascinerande på något vis, att bevittna!

Kära Kricko, vi stormade inte ut. Jag skrev två inlägg (2) vid min sorti:

1) Jag tar paus

Jag beslutade mig hastigt och lustigt för att ta en paus från skrivandet här på Humlesurr.

2) Var god

avsluta mitt konto omedelbart!

Är det att storma ut? Är det att vara kolerisk? Hur ska man uttrycka sig för att inte ge ett temperamentsfyllt intryck på dig? Kanske så här? Länk uppvisas på begäran.

”Gav dig ett tillrättaläggande men du förstod inte. Sa att det enda Audrey Hepburn har med astronomi att göra är att hon var en stjärna. Kunde uttryckt mig klart och frågat vad i helvete Audrey Hepburn har med astronomi att göra.”

Är det så du menar?

Sedan var det faktiskt den där märklige admin som kastade ut folk till höger och vänster, bland annat Amorati och mugge. Hotet om avstängning och till och med nedläggning av sajten hängde över alla som vågade säga emot den där lille sprätten/skitstöveln/diktatorn. Haha! Vilket skämt.

3 thoughts on “Till Kricko

  1. De vet mycket väl att jag inte ”stormade ut” bara för att du lämnade, utan åkte ut med badvattnet. Det är bara mycket roligare att få det att se ut så – som en efterkonstruktion. Jag är inte ett dugg förvånad över detta skitprat nu efteråt, det kommer inte direkt som en överraskning. Jag har ju undrat över det där förut då det sipprat ut och visat sig i alla möjliga sammanhang (ibland faktiskt otroligt aggressivt och oprovocerat). Särskilt kul är det säkert också när vi inte kan svara. Det finns dock några där som är objektiva och utan så mycket agg. De hörs tyvärr inte lika ofta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s