Söndag morgon

Idag glittrar frosten på gräset och det är lugn och ro. Har nackspärr efter en natt med en liten bredvid mig. Hon vill ligga tätt, tätt och jag får lägga armen under mig för att den inte ska ramla ur sängen. Ljuvligt kaffe doftar nu i köket. Att valar har stora snoppar har vi haft nöjet att bidra med i Humlesurrs dabatt. Vad fint att vår sida används som informationsbank även om vi inte är välkomna… Väl bekomme Pecos! Att jag inte längre skriver på Humle har mindre med lojalitet att göra än det faktum att jag är avstängd.

1 thought on “Söndag morgon

  1. Frosten biter i gräset här också (Oj, vad betyder det? Är gräset vitt av frost eller har frosten fått ge sig för våren? Ingen aning faktiskt). Älskling, snart får du nackspärr igen, för jag vill också ligga tätt, tätt. Faktiskt tätare än tätt…

    Att våra inlägg om snoppar, och då tänker jag på både sådana som sitter på statyer av carraramarmor och på livs levande blåvalar, ger återklang i Humlesurr, det är på både gott och ont. Gott för oss och ont för dem, för jag tror de blir varse sin egen impotens när de tänkt lite närmare på saken (slaka mikropittar har ofta lite komplex att dras med. Den på bilden är dock erigerad).
    mikropenis

    Ja, nu ondgör de sig för att vi inte skriver där, och för att de tycker att vi skriver samtidigt. Jag tror de saknar oss, vilket syns tydligt på ”Mest lästa inlägg”. Nu när våra huvudinlägg försvunnit från den listan, så har det mest lästa bara ett par hundra besökare. Annat var det på vår tid, haha.. Felet är admins på det där märkliga stället! Att han stänger av folk som har egna åsikter är bara för beklämmande. Vilket jävla debattforum! Haha! Rena rama Vitryssland!

    Förresten, hade den där märklige admin raderat förtalsinlägg så hade vi sluppit besvara dem här. Vore skönt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s