Trattkantarellsoppa

1. Lägg torkad svamp i blöt en stund. Hacka.

2. Fräs upp med smör. Pudra över vetemjöl.

3. Koka upp hönsbuljong.

4. Lägg i den stekta svampen. Koka ca: 15 minuter.

5. Krydda med timjan, salt, peppar, sherry (obs! Viktigt!) och några droppar Tabasco.

6. Häll på grädde och låt koka några minuter till.

7. Smaka av. Servera. Njut!

/Amo

2 tankar om “Trattkantarellsoppa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s