4 thoughts on “Vardagsprat 9 sept 2011

 1. Det här inlägget kommer inte att få en enda kommentar, förutom denna såklart.

  Men man vet inte säkert, för på VP skriver man ju glatt nonsensinlägg i trådar som handlar om absolut ingenting. Dag ut och dag in. En del inlägg innehåller väl mest blaj eller dravel, andra gallimatias, goja eller lappri, larv och nys. De värsta består dock helt och hållet av pladder, rappakalja, skitsnack, smörja, struntprat och meningslöst svammel. Och dumheter.

  Så varför skulle en vardagspratare inte kunna skriva en sådan kommentar här också, kan man fråga sig?

  • Jodå, det här inlägget fick en kommentar! Visserligen inte här i bloggen utan i form av en tråd på VP. Men bortsett från denna försumbara detalj så stämde min förutsägelse på pricken – doktor_rappakalja kunde inte prestera något annat än blaj och dravel, gallimatias, goja och lappri, larv och nys, pladder, skitsnack, smörja, struntprat och meningslöst svammel. Och dumheter.
   Märkligt att jag ALLTID ska få rätt… 😀

   http://debatt.passagen.se/show.fcgi?category=6500000000000057&conference=500000000000065&posting=19500000005953174

  • Och så en helt annan sak – doktor_rappakalja skrev:

   ”Men man undrar över vissa inlägg, som detta. Vad får en människa att skriva sådant? Särskilt med tanke på vilken rappakalja och klipp och klistra-inlägg som de själva finner så märkvärdig.”

   Men det hindrar henne naturligtvis inte från att klippa och klistra själv. Nästan hela hennes huvudinlägg är ju klippt från denna blogg, haha. 😀 Det finns en doft av Björnklister över hela denna person. Undrar om hon lärt sig klippa+klistra här?

 2. Nu har även Cats skrivit en kommentar på VP om detta inlägg:

  ”Det tycker jag
  var ett utomordentligt svar. Trist att du inte får något svar tillbaka, men det är inte alls ovanligt när det gäller Contro. Jag tycker att det citerade är en förfärlig text.”

  Jag för min del tycker att doktor_rappakalja får skärpa sig! Tänk bara! Citera utan att bifoga en länk! Va?! Så nedrigt gjort! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s