Hur ser vi ut?

NoKarizma skrev:

”hade jag varit er hade jag visat upp foton på er, så slipper ni alla spekulationer om det är som ni påstår… varför är ni så fega?  Om det ni säger är sant!? Jag säger varken eller, men tycker att ni borde stå för kärleken irl! Sluta fega nu!”

NoKarizma är smart! Hon är såklart nyfiken på hur vi ser ut, och väljer att utmana oss genom att ställa vår kärlek mot vår försiktighet. Alltså – visar vi inte bilder på oss själva då är vi inte bara fega, utan står inte för vår kärlek.

Och hon har en point, den kära NoKarizma. För hon vet att vi inget hellre vill än att skrika ut vår kärlek från det högsta bergets högsta topp, så att alla får höra och veta. Vi vill det, men har hittills bara vågat göra det bakom anonymitetens skyddande slöja. Är det dags nu att kasta alla försiktighetsprinciper överbord, och se er alla rakryggat i ögonen? Att bekänna färg, stå för det vi säger till varandra, och här i vår blogg, och bara göra det vi innerst inne vill – bekänna vår kärlek för hela världen? Är det dags nu?

någon@gmail.com vill också se hur vi ser ut, men accepterar om vi pixlar våra ansikten:

”Vi vill se klänningen på amorati, ni kan ju sudda era ansikten om ni vill.”

Alltså, det vore verkligen intressant att få ta del av era synpunkter – ska vi falla för NoKarizmas och någon@gmail.com locktoner, eller ska vi fortsätta att vara försiktiga som förut, och inte avslöja mer än nödvändigt om vilka identiteter som döljer sig bakom våra nick?

Säg din mening och ge oss seriösa råd – trams undanbedes vänligen.

För dem som önskar se naken hud, postar jag lite sådan. Varsågoda!

12 thoughts on “Hur ser vi ut?

 1. Jag *applåderar* och blir rörd över att jag fick dig att seriöst överväga detta 🙂
  Är det som ni säger så visar ni ju alla att ni är äkta, att er kärlek finns…
  men å andra sidan försvinner PS/Amorati- mysteriet …;)

   • Elegant kompis.
    Jag tänkte, hur i hela friden skall han lyckas få ursprunget att växa?
    Men om jag håller mig till initiativtagarens frågor, så är jag uppriktig när jag säger att jag inte är ett dugg intresserad av hur du ser ut, när det är betydligt mer givande och intressant att se hur du behandlar språket.
    Detsamma gäller för Amorati, när jag är mer än nöjd att få njuta av elegant språkhantering och därför vill behålla bilden av henne just som hon själv vill att vi skall se.
    Contro

    • OK broder, då vet jag att du är helt likgiltig för maskulin skönhet. Du ger blanka fan i om du får njuta av att betrakta en Adonis eller inte. Inte ens en Apollo i motljus hade tydligen fått dig att höja på ögonbrynet. Lite synd, för jag tål att tittas på, för att inte tala om Amorati som är en verklig skönhetsuppenbarelse – jag vare sig smickrar eller skojar – så är det.

 2. PS/Amorati-mysteriet är nog något som förbryllar många… om ni är på riktigt eller inte…;) ibland är jag säker att ni är på riktigt ibland blir jag tveksam… men mest säker iaf 🙂

  • Jodå, vi är på riktigt och vi talar sanning så mycket vi någonsin kan. Vi avskyr båda att ljuga och njuter istället av allt som är sant och äkta – jag lovar dig att det är så.
   Men du NoKarizma… vem är då du? Har du ett annat nick på VP? I så fall vore det lite kul om man fick reda på vem du var. Bara för skojs skull alltså.
   Vill du inte avslöja det här så kan du ju maila Amorati. Vi lovar att aldrig någonsin avslöja din identitet för någon. OK? amorati@hotmail.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s