En ”käftsmäll”

klicka på bilden om du vill att den ska förstoras

Nicket inblick tycker att jag behöver knäböja vid mina barns grav. Vardagspratspatrask? Nej, värre. Jag saknar ord. Finns verkligen sådana människor? Ja, tydligen.

De fínns på Passagen.

Mycket tål jag, men inte denna käftsmäll. Så jag slutar skriva där. Vardagsprat är ingen plats för normala, friska människor. Där bor illviljan och hatet. Där vantrivs kärleken.

*    *    *

Vill du läsa hela meningsutbytet? Klicka då på länken, så kan du läsa det både som ett referat och på skärmdumpar: https://felicitasetamor.wordpress.com/2011/07/23/testar/

3 thoughts on “En ”käftsmäll”

  1. De älskar att hata oss älskling. Vad vi än skriver så blir de lyckliga av att få tävla om att vara allra jävligast mot oss. Det är någon typ av pöbelbeteende. Mobb-beteende.

    • Deras illvilja skrämmer mig. Jag vill inte vara där mer, det är det enda jag tänker. För att förstå vidden av inblicks önskan, måste man nog ha barn själv. Eller ha förlorat ett barn eller barnbarn. Eller ett syskon.
      De reaktioner jag sett hittills är antingen tystnad eller likgiltighet. Man fortsätter att gnälla över hundrastningens vara eller inte vara, eller tjafsar om någon annan bagatell, men nämner inte inblicks inlägg med ett ord. Vad säger det mig? Jo, att den som tiger samtycker. De instämmer nog i hennes önskan. De skrämmer mig.

      • Det skrämmer mig också. ”hånfullhet mot hundar” ses allvarligare på än Inblicks inlägg. Och den känslan har jag hela tiden där. Det är uppochnedvända världen. Ont blir gott, intressant blir ointressant och vice versa. Min älskling, vi bara lämnar den världen nu. Låt dem hållas, vi förstår oss inte på dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s