Tack Anne-Sofie…

… för dina slutord:
”Men lycka till med allt, särskilt kärleken, men fast tomma och nerlagda debattsidor finns i överflöd på nätet, så kan ju ni ha turen att hitta av den rätta touchen som behövs för att er debattsida skall bli levande och trevlig.” Jag önskar dig detsamma.

Sedan är det nog ett missförstånd om du tror att vi raggar debattörer lite hur som helst. Vi drar nämligen inte Passagens skribenter över en kam. Absolut inte. Det finns sådana som vi högaktar och beundrar, och sådana som vi på inga villkor vill ha att göra med. Alla de trevliga är välkomna att skriva på vårt forum, om de själva vill och har lust. Till exempel Contro, som både jag och Amorati gillar. Han är alltid lika trevlig och ärlig, och tycks förstå oss. Vi saknar honom. Annars vill jag nog inte nämna några andra namn, utom kanske Lennart37. Men de trevliga är ganska många, faktiskt. OK?

Att Amorati bara tog upp den där biljetten var väl snällt? Hon kunde ju ha nämnt det där andra, som du säkert tänker på när du skriver: ”alla de anonyma gräsliga trollerierna om dig/er”. De orden visar att du innerst inne förstår varför vi ”så fullkomligt nedgraderat och pratat illa om oss som skriver här”.

Kort sagt: Majoriteten av skribenterna på Passagen är riktigt trevliga och är välkomna till oss – de andra ber vi vänligt men bestämt att låta oss vara ifred, och att stanna där de är. Folk är så intelligenta att jag inte tror att någon har problem att inse vilken kategori just de tillhör. Man ska inte underskatta människor.

2 thoughts on “Tack Anne-Sofie…

 1. De, trollen alltså, vad får er att tro att de kom från vardagsprat? Det är ju där som ni skrivit som mest och då är det ju inte konstigt om ”vi” tror att det är oss ni pratar om när ni kallar oss vidriga idioter med mera trevligt….samt att det var/är under er värdighet att ens skriva där..som om ni skulle vara så mycket bättre då, eller hur? Ni var verkligen urjävliga därinne under en tid, nån som säger annat vet inte vad den pratar om, ni förefaller dessutom att själva ha förträngt allt.
  Amorati får tydligen fnatt bara av att se mitt nick, läser jag mig till på ert forum. Detta är det enda jag kommer att skriva här, så hon slipper få fnatt.
  Men jag är uppriktigt glad över att ni blivit kära i varandra!

  • Ingen vet vem som trollar utom trollet själv. Eller vem som kör med dubbelnick. Alla sådana spekulationer är meningslösa, och ger bara trollen mat. Troll är troll och söker sig dit de är välkomna. Det är sajtägaren Passagen som sätter ribban – vill man vara ett trollnäste då låter man det fortgå, vill man ha en högre debattnivå då låter man moderatorer och Support bekämpa fenomenet. Jag anser att Passagen är ett trollnäste eftersom ledningen accepterar trollen för att de tror att de ger fler klickar.
   Slutligen tror jag inte alls att Amorati får ”fnatt” av ditt nick. Hon är tvärtom den mest välbalanserade kvinna jag någonsin mött, vilket du nog själv också tycker, innerst inne.
   Tack för att du glädjer dig över vår kärlek. Hoppas du också är lycklig i ditt förhållande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s