Hur är det möjligt?

Var gång vi träffas så älskar jag dig mer. Hur är det möjligt? Du gör mig alltid glad, fulliskrattglad, eller lycklig-glad. Men alltid glad. Alltid lycklig. Hur är det möjligt? Hur är det möjligt att en enda människa kan rymma allt ljuvligt, som du gör?

Allt du skriver vill jag läsa och jag skrattar och älskar dig bara mer. När jag så träffar dig, som idag, då överträffar du alla mina förväntningar – igen!

Älskling, vad jag njöt av dig idag! Jag bara njöt – fullkomligt! Av allt du sa och allt du gjorde och allt du var. Du bara växer, i mina ögon.

Hur är det möjligt?

2 thoughts on “Hur är det möjligt?

  1. Jag känner livet i mig när jag är med dig. Hela jag fylls med ljuvliga känslor – kärlek, åtrå, och livslust. Du är gjord för mig, och du säger detsamma om mig. Älskling, säg mig… är det då så konstigt att jag är glad och lycklig? Jag ser långt nu. Du river hinder och tar bort allt bråte som skymmer blicken mot horisonten och framtiden. Älskling, säg mig… hur skulle jag kunna vara annat än lycklig när jag är med dig? Idag, imorgon, övermorgon, nästa vecka, nästa månad och nästa år. Och därefter. Du och jag tillsammans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s